Tourle надворешен шатор за глампирање 4M*5M сафари шатор за хотелско одморалиште

Во потрага по совршеноглампирање на отвореноИскуство?Проверете го нашиот 4M*5MСафари шатор, совршен за хотелски одморалишта!Нашите шатори се направени од материјали со врвен квалитет и изградени да издржат секакви временски услови.

At нашата компанија, имаме над 12 години искуство во дизајнирање, производство и продажба на производи на отворено.Ние се фокусираме на искуството на клиентите и доверливоста и нудимеODM и OEMнарачки за задоволување на вашите специфични потреби.

Нашиот сафари шатор се одликува со газа завеса или 1600D надворешен капак од Оксфорд, водоотпорен и отпорен на ултравиолетови зраци со својства за отпорност на пламен и отпорност на мувла.Внатрешната обвивка е изработена од 900D PU oxford ткаенина, исто така отпорна на вода, отпорна на UV и отпорна на пламен.Дрвената конструкција е направена одФ80мм синтетизира антикорозивно дрво, полирано и обработено со антикорозивна боја за заштита на животната средина.

Подготвени сте да го подигнете вашето искуство со кампување или гламинг на следното ниво?Изберете го нашиот Сафари шатор!

малиот А

Веб:www.tourletent.com

Email: hannah@tourletent.com

Телефон/Што/Скајп: +86 13088053784


Време на објавување: Мар-30-2023